Ο ΠτΔ ,υπουργοί και Αρχηγοί στην Ορκωμοσία των Αξιωματικών Νοσηλευτικής …Η ΣΣΑΣ έπεφτε «κομμάτι μακριά ;»

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας νέων Αξιωματικών Νοσηλευτικής, στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΤΑ Α΄», στον Καρέα Αττικής παρουσία της Πολιτικής  και Στρατιωτικής Ηγεσίας

Διαβάσουμε :Στην τελετή  της Ορκωμοσίας παρέστη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος και επέδωσε τα ξίφη, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ….

Αλλά και εκπρόσωποι των Αρχηγών Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών, εκπρόσωποι ακαδημαϊκών και θρησκευτικών αρχών καθώς και συγγενείς και φίλοι των ορκισθέντων.

Από τη Σχολή αποφοίτησαν συνολικά 23 Αξιωματικοί, οι οποίοι κατανεμήθηκαν 11 στον Στρατό Ξηράς, 6 στο Πολεμικό Ναυτικό και 6 στη Πολεμική Αεροπορία.

Σχόλιο : Σε αντίστοιχη Τελετή Ορκωμοσίας των νέων  Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη παρέστησαν μόνο  ο Α/ΓΕΕΘΑ και ο Γ.Γ του ΥΠΕΘΑ και απλά ρωτάμε ….

Πέφτει μακριά η Θεσσαλονίκη  και  η ΣΣΑΣ …Ή μήπως είναι υποδεέστερη της Σχολής Νοσηλευτικής ;

Επίσης η επίδοση των Ξιφών στους νέους Αξιωματικούς τους Νοσηλευτές  έγινε απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ,ενώ στους Αξιωματικούς Ιατρούς απο τον Γενικό Γραμματέας …Το πρωτόκολλο τηρήθηκε ;