Ο Ραγκούσης «κόπτεται» για το αν ήταν Υπηρεσία ο Αστυνομικός που …Τον έσερναν σαν σακί στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ (Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ)

Τον Αναγνώρισαν απο το Κράνος οτι ήταν αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ τα Αναρχικά της ΑΣΟΕΕ και τον πλάκωσαν στο ξύλο με καδρόνια και πέτρες

Αφού το έδειραν ανηλεώς το έσερναν στο προαύλειο στης ΑΣΟΕΕ και για να γλυτώσει ο άνθρωπος πρόταξε το υπηρεσιακό του όπλο

Ο Τομεάρχης του Σύριζα και τ. Πασόκος  Ραγκούσης  κόπτεται αν ήταν εκπαιδευμένος ο αστυνομικός που έπρεπε να τον κάνουν ασήκωτο , γιατί τόλμησε λεει  να προτάξει το όπλο του στον όχλο που τον έσερνε !

Η ΓΑΔΑ σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, πριν από λίγο, σχετικά με το περιστατικό αναφέρει αναλυτικά τα εξής: 

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (24 Φεβρουαρίου 2020) αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά μετέβη, εκτός υπηρεσίας με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα, έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο.

Στο σημείο δέχτηκε επίθεση από 30 περίπου άτομα, τα οποία τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον προκάλεσαν φθορές στη μοτοσικλέτα και του αφαίρεσαν το προστατευτικό κράνος.

Ακολούθως τον έσυραν στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου, όπου, αμυνόμενος στην επίθεση που συνεχιζόταν, προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο για εκφοβισμό, χωρίς να κάνει χρήση.

Ο αστυνομικός απεγκλωβίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και διακομίσθηκε τραυματίας στο 401 ΓΣΝ Αθηνών.

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση του περιστατικού».

Ούτε μια κουβέντα συμπάθειας για τον άτυχο αστυνομικό ..απο τον Ραγκούση που σαν υπουργός του ΓΑΠ  έφερε για ψήφιση για την απόδοση της Ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και να τους δώσει και πολιτικά δικαιώματα ώστε να ψηφίσουν στις Εκλογές ..

Τίποτε δεν άλλαξε δυστυχώς