Ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος & η Στρατιωτική Ηγεσία στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρέστη σήμερα στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, την οποία παρακολούθησαν η Α.Ε. Προέδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου κ. Μιχαήλ Γιωργάλλας, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, o Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, καθώς και Αρχηγός ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Επιπλέον, στην παρέλαση παρευρέθησαν πολιτικοί αρχηγοί, Βουλευτές, εκπρόσωποι των κομμάτων, στελέχη της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και της Εκκλησίας.

Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς παρελαύνουν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στο Σύνταγμα, Αθήνα, Σάββατο 25 Μαρτίου 2023. Το Σάββατο 25 Μαρτίου πραγματοποιούνται στην Αττική εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821, οι οποίες θα κορυφωθούν με την παρέλαση τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώπιον της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ