Οχτώ μαχητικά έστειλαν σήμερα οι Τούρκοι, με τα τέσσερα απο αυτά Οπλισμένα

veterΟι Σοβαροί άνθρωποι σε αυτόν εδώ τον τόπο ανησυχούν και το δηλώνουν …ενώ κάποιοι άλλοι σκοπεύουν να το διακινδυνεύσουν ,τώρα τι θα διακινδυνεύσουν  οι άνθρωποι μακάρι να  γνώριζαν !

Στα γεγονότα τώρα και ευτυχώς οι Άνθρωποι που έχουν ταχθεί να φυλάνε Θερμοπύλες δεν βλέπουν τηλεόραση ούτε ακούνε Κασσάνδρες  με ταξίματα και ρουσφέτια …Αυτά τα έχουν καπαρώσει ούτως ή άλλως οι οσφυοκάμπτες των γραφείων και των μη μάχιμων  Μονάδων !

Υπάρχουν και αυτοί να μην γελιόμαστε …Αλλά στο ΑΤΑ είχε σημάνει από χθες Συναγερμός με τον Αρχηγό του ΑΤΑ Αντιπτέραρχο Βαίτση να τον έχουν πιάσει τα διαόλια αλλά & τον Α/ΓΕΑ  Αντιπτέραρχο Τουρνά να είναι έτοιμος αν και ήταν στη τελετή των Μεταλλείων για παν ενδεχόμενο !

Γεγονός είναι οτι οι Τούρκοι μετά την χθεσινή εμπλοκή των Μαχητικών νότια του Καστελόριζου διπλασίασαν τα οπλισμένα μαχητικά …Αλλά και η Ελληνική ετοιμότητα ήταν στο κόκκινο !sn-235

Αν και οι Τούρκοι  έστειλαν ένα CN-235 για δόλωμα που μπαινόβγαινε στο FIR Αθηνών προκαλώντας οι Χειριστές μας κράτησαν τους μοχλούς για τα μαχητικά που δεν το έπαιξαν τσαμπουκάδες τουλάχιστον σήμερα !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :  2 (8 Α/Φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :  1 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :  9
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :  4

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :  4

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :  3

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :  –

ΠΕΡΙΟΧΗ               : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.