Οργισμένος ο Ακάρ από τις συνεχείς Τουρκικές απώλειες …Από τους αντάρτες του PKK/YPG.

Οργισμένος είναι ο Στρατηγός Χουλουσί Ακάρ απο τις συνεχείς Απώλειες του Τουρκικού Στρατού απο άοπλους  Μαχητές PKK/YPG που με απλά μέσα έχουν γίνει ο Εφιάλτης των Τούρκων που επιχειρούν στην πόλη Ακτσάκαλε

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας , Χουλουσί Ακάρ, είπε ότι ξεκίνησαν οι απαραίτητες επιχειρήσεις μετά την τρομοκρατική επίθεση στην οποία έπεσαν  νεκροί  τρεις  Στρατιωτικοί  στη συνοριακή γραμμή στην πόλη Ακτσάκαλε του Σανλίουρφα.

“Οι τιμωρητικές επιχειρήσεις μας συνεχίζονται. Θα βρούμε τους προδότες, τους τρομοκράτες όπου και αν φύγουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός στην ομιλία που έκανε στην τελετή μνήμης με αφορμή την 107η επέτειο της Επιχείρησης Σαρίκαμις.

“Στην άνανδρη επίθεση έπεσαν μάρτυρες τρεις ήρωες συμπολεμιστές μας” ανάμεσά τους και Υπολοχαγός , ανέφερε ο Ακάρ και πρόσθεσε τα εξής:

“Αμέσως μετά την επίθεση ξεκίνησαν οι απαραίτητες επιχειρήσεις. Σφυροκοπήθηκαν και σφυροκοπούνται στόχοι της PKK/YPG. Σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό, με τις πληροφορίες από πηγές υπηρεσιών πληροφοριών, εξουδετερώθηκαν «12 τρομοκράτες» ,αναφέρουν οι Τούρκοι αλλά εικόνες δεν δείχνουν!!

Οι τιμωρητικές επιχειρήσεις μας συνεχίζονται. Εκτιμούμε ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί. Θα βρούμε τους προδότες, τους τρομοκράτες όπου και αν φύγουν. Δεν έμεινε ποτέ και δεν θα μείνει χωρίς εκδίκηση το αίμα των μαρτύρων μας.”