Ορκίστηκαν οι νέοι Υπαστυνόμοι Β’ της ΕΛ.ΑΣ

Ορκίστηκαν σήμερα οι νέοι Υπαστυνόμοι Β΄ της Ελληνικής Αστυνομίας, σε τελετή στη Σχολή Αξιωματικών

Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς επέδωσε η Α.Ε. η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος

Τον καθιερωμένο όρκο έδωσαν οι (149) νέοι Υπαστυνόμοι Β’, που αποφοίτησαν από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020), στις εγκαταστάσεις της Σχολής, στους Θρακομακεδόνες Αττικής.

Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς επέδωσε η Α.Ε. η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης, του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριου Οικονόμου, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Κωνσταντίνου Τσουβάλα, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασιλείου Παπαγεωργίου και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχάηλ Καραμαλάκη.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κκ. Αθηναγόρας, συνεπικουρούμενος από τον Προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Σώματος Ταξίαρχο, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Σταύρο – Νεκτάριο Κιούλο.

Παρέστησαν επίσης ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ., Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός Γ.Ε.Ν., Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Αρχηγός Γ.Ε.Α., Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Δαμουλάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.


Διάφορα Άρθρα