Ορκίστηκε ο Εύελπις Νέστωρ και μοίρασε Χαμόγελα στο …»Χαμόγελο του Παιδιού!»

xamΟρκίστηκε σήμερα ο Εύελπις Νέστωρ και το χάρηκε …Αλλά εκείνοι που το χάρηκαν περισσότερο από όλους ήταν η οικογένειά του και τι Οικογένεια τεράστια ….Αφού η Οικογένεια του Χαμόγελου του Παιδιού που ανήκει ο Νέστορας έστησε τρελό πανηγύρι ,φροντίζοντας να μοιραστεί την χαρά του μέσου το FB!

Σήμερα, είναι μια ιδιαίτερα συγκινητική μέρα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ιδιαίτερα για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους του Σπιτιού που μεγάλωσε ο Νέστορας.

nestΟ Νέστορας ήρθε στην οικογένεια του «Χαμόγελου» όταν ήταν 9 ετών και από μικρός είχε στόχους τους οποίους και υλοποιούσε! Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους που είχε μεγαλώνοντας ήταν να περάσει στη Σχολή Ευελπίδων, έβαλε τα δυνατά του μαζί με τους εκπαιδευτικούς του και σήμερα ορκίστηκε Εύελπις!

Αυτές οι στιγμές χαράς και συγκίνησης μετατρέπονται σε δύναμη και κουράγιο για όλους όσους βρίσκονται καθημερινά δίπλα στα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του οργανισμού.

Αυτές οι στιγμές είναι ένα μεγάλο δώρο για μικρούς και μεγάλους και ακόμα μια απόδειξη για το πόσα μπορούμε να καταφέρουμε όταν υπάρχει θέληση και επιμονή!

Νέστωρα, σου ευχόμαστε, μέσα από τα βάθη της καρδιάς, να έχεις πάντα αγάπη, δύναμη και επιτυχίες στη ζωή σου και να συνεχίσεις να μας κάνεις όλους τόσο υπερήφανους!
Μπράβο Νέστωρα μας, και εις ανώτερα…Μπράβο και απο εμάς  στον Νικητή της Ζωής που απο σήμερα ανήκει και στην Μεγάλη Οικογένεια του Ελληνικού Στρατού !

  • GiannisL

    Μπράβο τόσο στο παλικάρι όσο και στην άξια σεβασμού, προσπάθεια του «Χαμόγελο του παιδιού»!!!

    ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Maoti N’Ane

    Ευγε και εις ανωτερα.Απλα παραδειγμα για ολους μας,ανεξαρτητως ηλικιας