Ούτε σκέψη για «Αλλαγή» του Αρχηγού του ΓΕΑ…Εν μέσω Κρίσης στο Αιγαίο!

Πληροφορίες  που έφτασαν στα αυτιά των δημοσιογράφων του  Στρατιωτικού Ρεπορτάζ κάνουν λόγο για σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ με θέμα αλλαγή Αρχηγών στο Στράτευμα !

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η μόνη αλλαγή που είχε λόγο να γίνει  σε άλλους καιρούς ,ήταν  αυτή η του Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) Μπλιούμη  αλλά αυτή ειδικά την εποχή είναι άκαιρο και όχι συνετό !

Άριστος γνώστης της Τουρκικής νοοτροπίας των Τούρκων Χειριστών και της σκέψης των Τούρκων Επιτελών, ο Αρχηγός του ΓΕΑ   αν και χαμηλών τόνων, άπαντες γνωρίζουν οτι με τον ΑΤΑ έχουν φτιάξει ένα  από τα καλύτερα δίδυμα στην Πολεμική Αεροπορία !

Οι Πολεμικές Μοίρες της ΠΑ έχουν  πλήρη εμπιστοσύνη στις Ικανότητες του Αρχηγού που να σημειωθεί αν και είναι Ιπτάμενος στα F-16 ο ίδιος ,ήταν ο πρώτος που εκτίμησε τις δυνατότητες των RAFALE και εισηγήθηκε θετικά !

Οπότε δεν αλλάζεις με τίποτε την Ομάδα που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται Ενωμένη στα Επιτελεία και μάλιστα ποιο δυνατή απο ποτέ  και εν μέσω της Κρίσης  δεν κάνεις αλλαγές ,ούτε και εκλογές !!

Να μην ξεχνάμε οτι οι συχνές αποστρατείες  έχουν ειδικά στο Στρατό Ξηράς δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην Ιεραρχία …Αφού δεν έχουμε «Πάγκο»

Τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται …Αν και οι Πολιτικοί δε σκέφτονται με ίδια Κριτήρια !