Όταν ο Δρούγος «Πάγωσε τον Ευαγγελάτο» …Προβλέποντας (Θερμό εντός του Έτους ) (video)

veteranos-grΠάγωσε στην κυριολεξία ο γνωστός παρουσιαστής  Νίκος Ευαγγελάτος  όταν ο γνωστός Διεθνολόγος και Στρατιωτικός  Αναλυτής Θανάσης Δρούγος προέβλεψε με τα βεβαιότητος «Θερμό  επεισόδιο εντός του 2017 με τους Τούρκους στο Αιγαίο!

Και επειδή ο Δρούγος δεν είναι καφετζού για προβλέπει το Μέλλον αλλά στηρίζει τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις του σε γεγονότα και Στρατιωτικές κινήσεις που τρέχουν  σήμερα σε ολόκληρη την περιοχή !

Ο διεθνολόγος, Θανάσης Δρούγος, δήλωσε πάρα πολύ ανήσυχος για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά λέγοντας πως αυτή τη φορά  οι απειλές της Τουρκίας  δεν είναι για εσωτερική κατανάλωση όπως η  κατάσταση ( εξελίσσεται).

Κατηγορηματικά πιστεύει ότι μπορεί να πάμε σε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο: «Ναι , ναι, για πρώτη φορά το λέω ότι από τώρα, μέχρι και τα μεσα 2017! (Έπεσε μερικούς μήνες έξω)

. …Αποκλείω λέει ολοκληρωτικό πόλεμο. Το τονίζω! Αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει πιθανότητα, πολύ μεγάλη πιθανότητα  για θερμό και δεν θα επέμβει και κανένας εύκολα για βοήθεια.  • Steve Nichols

    Καλυτερα να μην επεμβουν οι Ευρωπαιοι οι Αμερικανοι και το ΝΑΤΟ και η Ελλαδα πολεμισει….!!! θα παει παρα πολυ καλυτερα για μας..!!!!
    Επενέβησαν στα Ιμια…..και πηρε και τα Ιμια και την σημαία ο Αερας….!
    Επενεβησαν στην Κυπρο, και εμεις καναμε εκεχειρία και οι Τουρκοι καταλαμβαναν Ελληνικα εδαφη αμάχητοι…….ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ…!!!!