Πάλι ο Στρατός θα την πληρώσει για τον “Covid-19”…Αλλά το επίδομα πάει στην πολιτική προστασία

Πάλι ο στρατός θα την πληρώσει για τον “Covid-19” …όπως την έχει πληρώσει με τους Λαθρομετανάστες ,αφού οι Γιατροί δεν πατάνε στα νησιά και στα Hot-Spot την πληρώνουν τα Στελέχη του  Στρατού !

Αλλά το επίδομα για την πανδημία πήγε αποκλειστικά στους Υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας!!

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης  Νικόλαος Παναγιωτόπουλος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να συμβάλλουν εμπράκτως οι Ένοπλες Δυνάμεις στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του σχεδίου για τη διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων για το στέλεχος κορωνοϊού “Covid-19” σε επισκέπτες της χώρας μας από την 1η Ιουλίου 2020.

Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, από αύριο και για τρείς μήνες, μόνιμα κλιμάκια που αποτελούνται από υγειονομικά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (26 Αξιωματικούς και 100 Υπαξιωματικούς) θα επανδρώσουν 22 καθορισμένα αεροπορικά σημεία εισόδου, αλλά και τέσσερα σημεία πρώτης εισόδου επιβατών κρουαζιερόπλοιων στη χώρα μας.

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων θα συμμετέχει αποκλειστικά στη λήψη των δειγμάτων. Ο αριθμός των ατόμων που θα υποβληθούν σε έλεγχο, η επεξεργασία των δειγμάτων και τα αποτελέσματα του ελέγχου, γίνονται κατόπιν συγκεκριμένων οδηγιών και  με αποκλειστική ευθύνη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και του Υπουργείου Υγείας.

Τα άλλα θα τα πούμε στην ώρα τους ..