Παραχωρήθηκε στο Δήμο Παγγαίου …Η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ελευθερούπολης!

Υπεγράφη την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο δημαρχείο Παγγαίου, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου το πρωτόκολλο συναντίληψης και συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του δήμου Παγγαίου,..

Αφορμή της επίσκεψης του υπουργού ήταν η παράδοση του κτηρίου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ελευθερούπολης, το οποίο μέσα από μια καρποφόρα συνεργασία, θα καταλήξει σε μια σύμβαση εκμισθώσεως με την οποία παραχωρείται επί ενοικίω στον δήμο Παγγαίου για να χρησιμοποιηθεί κυρίως ως Πολιτιστικό Κέντρο.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία προηγήθηκε, ευχαρίστησε τόσο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο όσο και τους συνεργάτες του για την αγαστή συνεργασία!!!

Η εν λόγω συνεργασία έχει ως στόχο την οικονομική ανάπτυξη του δήμου Παγγαίου και γενικότερα του συνόλου του Νομού  Καβάλας, τη βελτίωση της ελκυστικότητας της ευρύτερης περιοχής, ως τουριστικού προορισμού και παράλληλα την αύξηση του τοπικού παραγόμενου εισοδήματος, μέσω της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης, σε συνάρτηση με τα οικονομικά και λοιπά οφέλη, τα οποία μπορούν να αποκομίσουν τόσο το ΥΠΕΘΑ όσο και ο δήμος Παγγαίου ως στρατηγικοί εταίροι.