Πάτωσαν οι Ευέλπιδες στον 51ο «Sandhurst Military Skills Competition».

Οι 11 Ευέλπιδες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό  στον 51ο Διαγωνισμό Στρατιωτικής Αριστείας «Sandhurst Military Skills Competition» στο West -Point ,Πάτωσαν  αφού ήρθαν 48 ανάμεσα σε 49 διαγωνιζόμενες Ομάδες απο 13  Χώρες

Η Προετοιμασία τους δεν ήταν καλή και ο εξοπλισμός τους ,όπως και οι Στολές εκστρατείας απαράδεκτος ,αλλά καλά είναι να μην ψάχνουμε δικαιολογίες και να περάσουμε από την Ακαδημαϊκή εκπαίδευση στην Στρατιωτική !!

Τη χρονική περίοδο από 08 έως 14 Απριλίου 2019, αντιπροσωπευτική ομάδα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), αποτελούμενη από 11 σπουδαστές, μετέβηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ (USMA – West Point), προκειμένου για πρώτη φορά, να συμμετάσχει στον 51ο Διαγωνισμό Στρατιωτικής Αριστείας «Sandhurst Military Skills Competition».

Ο διαγωνισμός, ήταν διάρκειας 32 ωρών, συνολικής απόστασης 60 χλμ. σε άγνωστο έδαφος και περιλάμβανε συνδυαστικά αντικείμενα επιχειρησιακών αποστολών, με ταυτόχρονη διεξαγωγή αντικειμένων σωματικής καταπόνησης της ομάδας, πριν και κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης.

 

  • Christos Koustibis

    ΟΚ . ποιές άλλες χώρες έπαιρναν μέρος ? και φυσικά να τεθούν στο μικροσκόπιο οι ευέλπιδες να λιώσουν στην εκπαίδευση και του χρόνου να μας εκπροσωπήσουν πάλι , φέρνοντας μας μια από τις πρώτες θέσεις.