Περί Ιεραρχίας στο Στράτευμα …Μάλλον δεν μας λένε καλά στο ΥΠΕΘΑ

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιου Οικονόμου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου συγκροτήματος ξενώνων της Φρουράς Θεσσαλονίκης στο Στρδο «ΚΩΤΤΑ» και του 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού (3ου ΒΝΣ) στο Στρδο «ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΛΥΚΑ». Στα εγκαίνια των έργων στην υλοποίηση των οποίων συμμετείχε ενεργά η Δρία Κατασκευών του Γ΄ Σώματος Στρατού!

Παρευρέθηκαν επίσης ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ») Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μήττας Χρήστος (στα εγκαίνια του 3ου ΒΝΣ) και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Αηδονόπουλος Χαράλαμπος (στα εγκαίνια του 3ου ΒΝΣ).

Εκείνο που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι τον Ειδικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ να είναι μπροστά απο τον Αρχηγό του ΓΕΣ  στην Παράταξη …Πάλι καλά που δεν έκανε μόνος του τα εγκαίνια σε ένα έργο του Στρατού που αφορά Στρατιωτικούς και μάλιστα κατασκευάστηκε απο την Διμοιρία Κατασκευών του Γ΄ Σώματος Στρατού!

Δεν γνωρίζουμε το ρόλο του Ειδικού Γραμματέα αλλά αν  εμείς γνωρίζουμε οτι στό Στράτευμα υπάρχει Ιεραρχία και σίγουρα ο Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ και οι Τοπικοί άρχοντες δεν είναι πάνω απο τον Αρχηγού του Στρατού …Εκτός και αν ο Συντονιστής το  έχει δει & αλλιώς

Το κακό είναι οτι το  αποδέχθηκε ο Α/ΓΕΣ …Άλλαξαν τα πράγματα στο στράτευμα ;