Ποια ομάδα Αντιεξουσιαστών ανέλαβε την ευθύνη για την …Ενέδρα στη ΔΙ.ΑΣ στου Ζωγράφου

Μια καλοστημένη ενέδρα κρύβεται πίσω από την επίθεση στην Ομάδα «ΔΙ.ΑΣ» το βράδυ της Πέμπτης, 12 Ιανουαρίου, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα μέλη της οργάνωσης «Πυρήνας εκδίκησης – Κώστας Φραγκούλης», που με κείμενο τους σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση και τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Ο συντάκτης του κειμένου αφήνει να εννοηθεί πως οι φθορές που προκάλεσαν σε λεωφορείο ήταν ένα τέχνασμα για να φτάσουν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και να επιτεθούν οι αντιεξουσιαστές. Επίσης, αναφέρει ότι η ενέργεια τους έγινε ως αντίποινα στην αστυνομική βία και αυθαιρεσία – όπως γράφει – αλλά και για τις ανθρωποκτονίες των δυο νεαρών Ρομά.

Τα μέλη της οργάνωσης απειλούν έμμεσα τους αστυνομικούς, λέγοντας πως θα μπορούσαν να επιτεθούν και εκτός υπηρεσίας και επιτίθενται στην κυβέρνηση που «έχει δώσει το ελεύθερο στο αστυνομικό σώμα να ξυλοκοπεί, να βασανίζει, να πυροβολεί εν’ ψυχρώ, γνωρίζοντας ότι κανείς τους δεν θα τιμωρηθεί και τα εγκλήματα τους θα συγκαλυφθούν από τα ψέμματα των δημοσιογράφων, την ασυδοσία της αστικής δικαιοσύνης, την κάλυψη της πολιτικής ηγεσίας».

  • WHO DARES WINS

    Οσο το κρατος δεν κοβει το κεφαλι του «Φιδιου» αυτα τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ θα Εγκληματουν Ανενοχλητα…..