«Πλαστικούρα ήταν το νέο Υπερόπλο» της Τουρκίας που …Παρουσίασε ο Ερντογάν

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στην Τουρκία έχει ξεκινήσει και πλέον ο Ταγίπ Ερντογάν διαφημίζει όλα του τα όπλα στη μάχη της κάλπης, όπως το Akinci, το μη επανδρωμένο βομβαρδιστικό….Που ήταν Πλαστικούρα

Ο Τούρκος πρόεδρος βρέθηκε στην αεροδιαστημική βιομηχανία και παρουσίασε μεταξύ άλλων το «υπερόπλο,» όπως το χαρακτήρισε, αλλά και το διαστημικό πρόγραμμα των επόμενων ετών της Τουρκίας.

Το Akinci έχει βάρος 4,5 τόνους και έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει όπλα 1,5 τόνου. Ο χρόνος παραμονής του στον αέρα είναι διαφορετικός.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε πως με το Akinci η Τουρκία έρχεται σε διαφορετική θέση σε σχέση με τον παγκόσμιο ανταγωνισμό. «Πρόκειται για ένα όπλο που μας κάνει πολύ ισχυρούς σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο», είπε.
«Μέχρι το 2003 η Τουρκία είχε εκτοξεύσει μόλις 2 δορυφόρους. Στα 16 χρόνια διακυβέρνησης μας εκτοξεύσαμε 10. Μέχρι το 2039 θα στείλουμε στο διάστημα άλλους 11 δορυφόρους.

Το 2020 και το 2021 θα στείλουμε στο διάστημα τους δορυφόρους Turksat 5A και 5Β με τις ρουκέτες Falcon του Ελον Μασκ», ανέφερε ο κ.Ερντογάν.

Ποιο όμως θα είναι το Akinci όταν και όποτε κατασκευαστεί …Γιατί όπως διέρρευσε μόνο  πραγματικό  δεν είναι ,αλλά πρόκειται κυριολεκτικά για Πλαστικούρα !!!

Είναι στην ουσία ενα πρόπλασμα που κατασκευάστηκε άρον-άρον για να έχει φόντο ο Ερντογάν

Το μη επανδρωμένο θα είναι ενα μίνι βομβαρδιστικό μπορεί να μεταφέρει 4 πυραύλους και έχει βεληνεκές 12 χιλιόμετρα. Θα μπορεί να πετάει έως και 24 ώρες, θα έχει ωφέλιμο βάρος 1,5 τόνο και θα μεταφέρει τέσσερις πυραύλους, τους οποίους θα εκτοξεύει εναντίον οποιουδήποτε στόχου.

Σχόλιο  : Αυτά στο μέλλον ,αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει και καιρός είναι να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να κάνουμε και εμείς την δουλειά μας …Και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε