Πληροφορίες ότι ομολόγησε ένας από τους υπόπτους για το στρατιωτικό υλικό στη Λέρο

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης εξαφάνισης στρατιωτικού υλικού από μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού στο νησί της Λέρου. Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους υπόπτους.

Την εμπλοκή του στην υπόθεση εξαφάνισης στρατιωτικού υλικού από τη Λέρο, φέρεται να παραδέχθηκε ένας από τους βασικούς υπόπτους.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», πρόκειται για εν ενεργεία υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος πλέον υπηρετεί σε άλλη μονάδα, εκτός της Λέρου.

Οι αρμόδιες αρχές, στο μεταξύ, συνεχίζουν τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, με στόχο τη σύλληψη όλων των εμπλεκόμενων, αλλά και τον εντοπισμό του απολεσθέντος υλικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν του εν ενεργεία υπαξιωματικού, στο στόχαστρο έχουν τεθεί ακόμη δύο άτομα. Πρόκειται για μέλη της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, τα οποία έχουν αποστρατευθεί.

Τις επόμενες ώρες, μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Νωρίτερα, πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» ανέφεραν ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) φέρεται να διαθέτει βιντεοσκοπικό υλικό από την αφαίρεση του στρατιωτικού υλικού, το οποίο περιλαμβάνει σφαίρες, βραδύκαυστο φυτίλι, χειροβομβίδες και αντιαρματικά.