Πληθαίνουν τα σημάδια …Μισή ντουζίνα τα μαχητικά των Τούρκων στο Αιγαίο !

 Κάτι ετοιμάζουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο !image1

Κάποτε κάποιοι έλεγαν ότι οι Στρατηγοί κάνουν κουμάντο στο Αιγαίο και στέλνουν τα μαχητικά τους στο Αιγαίο να αμφισβητήσουν  την ειρήνη των ψαριών του Αιγαίου !

Σήμερα που οι Στρατηγοί  ειναι στα μπουντρούμια από τους αδιάφθορους πολιτικούς της Τουρκίας που φαίνεται όμως οτι καλόμαθαν στο μπαξίσι ..Ποιος στέλνει τα Τούρκικα να πετάνε Οπλισμένα στο Αιγαίο ; Τώρα ούτε οι δικοί μας Πολιτικοί της ηττοπάθειας και της πολιτικής να δώσουμε μερικά στρέμματα για να έχουμε την ησυχία  μας  δεν το πιστεύουν πια !

Τα σημάδια πληθαίνουν  και είναι άκρως ανησυχητικά  και δεν φαίνεται να είναι απλά τα πράγματα ,ούτε η εξαγωγή της Κρίσης  της Τουρκίας στο Αιγαίο  είναι σοβαρό επιχείρημα !

Για όσους πιστεύουν ότι οι Τούρκοι Αλλάζουν και αλλάζει και το κράτος τους ,δείτε την χθεσινή απόφαση της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης της Τουρκίας !

35 νεκροί Τούρκοι άμαχοι Κουρδικής καταγωγής όχι από λάθος αλλά από ασχετοσύνη και φόβο των Τούρκων Αξιωματικών και δεν υπάρχει ένοχος …Τυχαίο !

Το σκεπτικό της Τούρκικης Δικαιοσύνης τα λέει όλα , για το ποιος κάνει κουμάντο στο Αιγαίο

Οι Τούρκοι χειριστές των F-16 που βομβάρδισαν ένα καραβάνι και σκότωσαν 35 αμάχους δεν έκαναν κάτι περισσότερο απο το να υπακούσουν στην Κυβέρνηση και στο Εθνικό Συμβούλιο της Χώρα !!

Κατά τα άλλα  σημερα στο Αιγαίο τις είχες Γιάννη τι είχα πάντα10532990136_ce3c4776e0_o

Μισή ντουζίνα Τούρκικα και οπλισμένα και το κατασκοπευτικό CN-235  να καταγράφει τις κινήσεις των Τούρκων και τις αντιδράσει των Ελληνικών μαχητικών που δεν κάνουν πια εμπλοκές μην τυχόν και συμβεί κάποιο ατύχημα !

 

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   :      1 ( 6 Α/Φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ :     1 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     :       7

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      :      2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     :      2

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    :     19

ΕΜΠΛΟΚΕΣ       :       –

ΠΕΡΙΟΧΗ           :  ΒΟΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.