Που το πάνε οι Ρώσοι; …Με τα νέας γενιάς «Kalibr SS-N-27» εξοπλισμένη η F/G «Admiral Grigorovich» Περνά τα Στενά του Βοσπόρου! (φωτό)

Νέα και με ισχυρά Βλήματα εξοπλισμένη μέχρι τα μπούνια η Ρώσικη Φρεγάτα πέρασε πριν απο λίγο τα Στενά του Βοσπόρου βάζοντας ρότα για τη ΝοτιοΑνατολική Μεσόγειο  ,όπου πλέει η Αρμάδα των Αμερικανών και Ισραηλινών συνοδεία και του Ελληνικού Υποβρυχίου «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ»

Η Ρωσική Φρεγάτα φέρει  : Όπλα όπως   βλήματα Kalibr SS-N-27, # ΒΜΦ # ΚΦ Ναύαρχος του Γκριγκόροβιτς Φρεγάτα κατηγορίας Ναύαρχος Έσσεν διέρχεται από το Βόσπορο προς την Ανατολική Μεσόγειο #Συρία 05: 00Ζ. Ο ναύαρχος Έσσεν οπλισμένη και με  με τορπίλες: 4 DTA-53 σταθεροί εκτοξευτές 533mm (2 δίδυμοι)

Τουρκικά  site   που  «συνέλαβαν » τα χαράματα 05:00 την Ρωσική Φρεγάτα να περνά τα Στενά του Βοσπόρου και εντόπισαν τα Οπλικά Συστήματα της Φρεγάτας …Στο πλαίσιο μιας άτυπης Συμμαχίας που αυτή την χρονική στιγμή είναι σε εξέλιξη μεταξύ της Ρωσίας & Τουρκίας !

Ο χρήστης Yörük Işık έκανε Retweet

POWERFUL: Redeployed to eastern Mediterranean after 173 days & armed with Kalibr SS-N-27 missiles, Project11356M Admiral Grigorovich class frigate Admiral Essen transits Med-bound Bosphorus en route to . Note that Adm. Essen’s pennant number changed to 490.