Προσοχή στις παγίδες που στήνει ο …Μυστικοσύμβουλος του Ερντογάν Ιμπραχίμ Καλίν

Στο γήπεδο της Ελλάδας πετάει το μπαλάκι ο Ιμπραχίμ Καλίν, λέγοντας ότι, αν και δεν έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πράγα, εν τούτοις διευκρίνισε ότι αυτό εξαρτάται από την ελληνική πλευρά.

«Όταν γίνεται ένα βήμα, ο πρόεδρός μας κάνει δύο βήματα. Δεν ξέρω αν θα γίνει συνάντηση στην Πράγα στις 6-7 Οκτωβρίου. Εξαρτάται από τα βήματα της ελληνικής πλευράς.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Μητσοτάκη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Ο Καλίν εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ζήτημα της προμήθειας των F-16 «αν πάει σε ψηφοφορία, θα περάσει και από το Κογκρέσο και τη Γερουσία», όμως τόνισε πως «αν δεν γίνει πώληση, έχουμε πάντα εναλλακτικές».

Αναφορικά με την άρση του εμπάργκο όπλων από τις ΗΠΑ στην Κυπριακή Δημοκρατία, ο Ιμπραχίμ Καλίμ ανέφερε πως η χώρα του έχει μεταφέρει τη δυσφορία της στις αρμόδιες αρχές, διότι η άρση του εμπάγρκο είναι «σαν οι ΗΠΑ να επιβραβεύουν την ελληνοκυπριακή πλευρά».

Σχόλιο: Προσοχή στις παγίδες που στήνει ο Ιμπραήμ Καλίν …Οι Τούρκοι πάντα πριν την επίθεση χαμηλώνουν τους τόνους ...Προσοχή λοιπόν και μην τσιμπάτε !!Περισσότερα Άρθρα