Προσπάθησαν να λυντσάρουν το γύφτο που έσφαξε τον Αρχιφύλακα Μαρτζάκλη! (φώτο)

Χρειάστηκε να στηθεί διπλή επιχείρηση για να γίνει η μεταγωγή του 30χρονου δολοφόνου του αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη, στα Δικαστήρια Αμαλιάδας.Δύο φορές το συγκεντρωμένο απο νωρίς πλήθος επιχείρησε να λιντσάρει το δράστη, σύμφωνα με το IliaLive,fonias15_1 fonias15_2 fonias15_3  

όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον οδηγήσουν ενώπιον του Ανακριτή για να απολογηθεί, χωρίς να συμβούν σοβαρά επεισόδια.

fonias15_4Η πρώτη προσπάθεια να οδηγηθεί στα δικαστήρια ο 30χρονος ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Τότε μόλις έγινε αντιληπτό το συμβατικό όχημα της Αστυνομίας που μετέφερε το δράστη, δέχθηκε επίθεση απο πολίτες που βρίσκονταν εκεί απο την περιοχή της Ανδραβίδας.

Το όχημα κατάφερε να ξεφύγει με την παρέμβαση των αστυνομικών που περίμεναν στο χώρfonias100_1_6e024042d7e03f327f6bd0234a1e8486ο. Πέρασαν δύο ώρες και άλλος σχεδιασμός της Αστυνομίας για να μεταφερθεί τελικά στα Δικαστήρια ο δράστης, περίπου στις δύο το μεσημέρι.

Με άλλα οχήματα και ενώ άλλες μεταγωγές είχαν προηγηθεί και ειχαν μπερδέψει το πλήθος για το που βρίσκεται ο άνδρας.Αυτή την ώρα ο 30χρονος απολογείται στον Ανακριτή.

Μόλις τρία λεπτά παρέμεινε στο γραφείο του Ανακριτή ο 30χρονος δράστης. Αποδέχθηκε την πράξη του και κρίθηκε προφυλακιστέος στις φυλακές Κορυδαλλού.


Διάφορα Άρθρα