Ψηφίστε τον Τσίπρα που μας έδωσε όλα τζάμπα (video) …προτρέπει τους Μουσουλμάνους ο Ελγαντούρ.

«Ήρθαμε σήμερα όλοι εδώ για να μάθουνε οι άλλοι που δεν θέλουν να πάνε να ψηφίσουν ότι όλοι μαζί πρέπει την Κυριακή να πάμε όλοι να ψηφίσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

Να μην αφήσουμε τη Δεξιά να ξανάρθει στην επιφάνεια. Από τις δηλώσεις που κάνουν οι δεξιοί ότι θα κόψουν αυτό, θα κόψουν εκείνο… θα κόψουν στην Παιδεία, θα κόψουν την Πρόνοια από τα νοσοκομεία. Ο φτωχός δεν θα μπορεί να πάει τσάμπα στο νοσοκομείο.

Αυτό είναι τραγικό. Η Ελλάδα έχει πολλούς φτωχούς. Δεν έχουν όλοι τα λεφτά για να πάνε στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Γιαυτό είμαστε όλοι εδώ, με την καρδιά μας, με την ψυχή μας, να πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή τον Αλέξη Τσίπρα.», δήλωσε ο  Ελγαντούρ….Στο Σύνταγμα

Ο Ναΐμ Ελγαντούρ θεωρείται ότι de facto λειτουργεί ως o άνθρωπος των «Αδελφών Μουσουλμάνων» στη χώρα μας.

Με τον γάμο που έκανε με την προσήλυτη στο Ισλάμ,  Άννα Στάμου κατάφερε να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και στη συνέχεια με διάφορους τρόπους να προκαλέσει ζητήματα στην Ελλάδα και ειδικότερα στις σχέσεις της με την Αίγυπτο και το Ισραήλ.

Στη συνέχεια οι Ελγαντούρ-Στάμου προσπαθούν να παρουσιαστούν αυθαίρετα ως οι επίσημοι εκπρόσωποι της Μουσουλμανικής κοινότητας και έχουν αναγορευτεί με την ανοχή διαδοχικών Ελληνικών κυβερνήσεων σε θεσμικούς συνομιλητές της Ελληνικής Πολιτείας.

Ενώ δεν ξέχασε να προσευχηθεί για νίκη του Ερντογάν στις Εκλογές