Οι Ρώσοι αναπτύσσουν & νέες δυνάμεις στη μεθόριο της Συρίας

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε την ανάπτυξη πρόσθετων δυνάμεων της στρατιωτικής αστυνομίας στις περιοχές της βόρειας Συρίας

Πρόσθετες δυνάμεις στη βόρεια Συρία αποφάσισε να αναπτύξει η Ρωσία, εν μέσω των τουρκικών απειλών περί επανέναρξης της στρατιωτικής επιχείρησης στη συρο-τουρκική μεθόριο.

«Πρόσθετες μονάδες της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας αναπτύσσονται, με στόχο την ομαλοποίηση της κατάστασης στην περιοχή των συριακών συνόρων» ανακοίνωσε, χαρακτηριστικά, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Προανήγγγειλε δε, ότι θα δημιουργηθούν υπαίθρια νοσοκομεία, προκειμένου να παρασχεθεί ιατρική βοήθεια στον άμαχο πληθυσμό

Ο Ρώσος αξιωματούχος, επιπλέον, υπενθύμισε ότι η ρωσική επιχείρηση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους κατοίκους της βορειοανατολικής Συρίας.

Διαβεβαίωσε ακόμη, ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν λάβει μέτρα, με στόχο την αποκατάσταση των δημόσιων υποδομών, οι οποίες καταστράφηκαν ή επλήγησαν κατά τη διάρκεια των πολεμικών συγκρούσεων.


Διάφορα Άρθρα