Σχολείο Μαχητών στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου (φωτό)…Τα «πήρε στο Κρανίο φαίνεται» ο Στρατηγός Λεοντάρης

Αλλαγές στο τρόπο εκπαίδευσης των Εθνοφρουρών εφάρμοσε για πρώτη φορά το ΓΕΕΦ και έκανε τους νέους Κυπρίους Εθνοφρουρούς με το Καλημέρα Μαχητές !

Άριστος γνώστης της ψυχολογίας του Μαχητή ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ Στρατηγός Λεοντάρης ,εφάρμοσε καινοτόμες ιδέες που κάνει τους Οπλίτες Μαχητές από το πρώτο Στάδιο της Στρατιωτικής Εκπαίδευσης…Όχι όπως στην Ελλάδα !!!

Μετά την ορκωμοσία και την τοποθέτηση τους στις Μονάδες της Εθνικής Φρουράς, οι Οπλίτες της 2019 ΕΣΣΟ ακολουθούν ένα πρόγραμμα ταχύρρυθμης προσαρμογής και εκπαίδευσης (Πρώτο Στάδιο Εκπαίδευσης).

Με την εισαγωγή καινοτόμων μεθόδων και νέας φιλοσοφίας στη διαδικασία της κατάταξης και ακολουθώντας ένα πιο πλούσιο και στοχευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, οι νέοι στρατιώτες προσαρμόστηκαν ευκολότερα και ταχύτερα στη στρατιωτική ζωή και ολοκληρώνουν σύντομα το πρόγραμμα του Σχολείου Μαχητού, αναβαθμίζοντας ποιοτικά και ενισχύοντας ποσοτικά το ανθρώπινο δυναμικό και την μαχητική ικανότητα της Εθνικής Φρουράς.

Το πρόγραμμα του Σχολείου Μαχητού είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και η εκπαίδευση έντονη. Οι Οπλίτες ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες απαιτήσεις και επιδεικνύοντας εξαιρετική ικανότητα αφομοίωσης των νέων πληροφοριών, αποκτούν γνώσεις και εξελίσσουν ικανότητες, εφόδια τα οποία θα χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια της θητείας τους.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου, η εκπαίδευση θα συνεχιστεί στις Μονάδες με εξειδίκευση για κάθε Σώμα και Οπλικό Σύστημα έτσι ώστε να είναι έτοιμοι και με βελτιωμένη αυτοπεποίθηση να αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα τον επόμενο μήνα.

Σχόλιο: O Στρατηγός Λεοντάρης ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα και ετοιμάζει του νέους Κυπρίους να γίνουν πρώτα απο όλα Μαχητές και κάνει Άριστα ,πάντα κατά την γνώμη μας