Σε Πρόβα Πολέμου προχώρησαν οι Τούρκοι…Με 44 Μαχητικά ,CN-235 και E/ Π ,προέβησαν σε 141 Παραβιάσεις και 9 Εμπλοκές ! (upd)

paraviaseisΤα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα που ακριβώς βαδίσουμε στο Αιγαίο και πρέπει να σημάνει Γενικός Συναγερμός πριν ξυπνήσουμε ένα πρωί και τρέχουμε για δεν φτάνουμε !

Απίστευτος ο Αριθμός των Τούρκικων Μαχητικών που πέταξαν συνολικά σήμερα στο Αιγαίο : Είχαμε 20 Τούρκικα Μαχητικά 14 απο αυτά Οπλισμένα και έτοιμα για Μάχη !f16-780x400                             Έξι Αερομαχίες -εμπλοκές σημειώθηκαν μόνο νότια της νήσου Χίου !!!

Η ΠΑ σήκωσε απο όλα τα Πολεμικά Αεροδρόμια Μαχητικά για να αντιμετωπίσει τους Τούρκους  πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω απο 25 Μαχητικά !

Οι Τούρκοι έστειλαν 5 Κατασκοπευτικά -Καταγραφικά που αλώνισαν το Αιγαίο καταγράφοντας συχνότητες των Ελληνικών Μαχητικών και των Πολεμικών Σκαφών

Απο τα Τουρκικά Πολεμικά απονηώθεικαν 19 Ελικόπτερα !

Στο Σύνολο είχαμε 141 Παραβιάσεις ,37 Παραβάσεις και 9 Εμπλοκές και η νύχτα δεν έχει τελειώσει.…Τηn ώρα που τα Τουρκικά Πολεμικά Σκάφη έχουν βγει από την Θάλασσα του Μαρμαρά την Σμύρνη και Ναυτική Βάση του ΑΚΖΑΖ!23

Το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδος έχει βγάλει σχεδόν όλο το Στόλο έξω …Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες απέπλευσαν και τα Υποβρύχια …Μια πληροφορία που δεν επιβεβαιώνεται!

Οι Εμπλοκές με τους Τούρκους ξεκίνησαν στις 08:00 μέχρι και τις 17:00 έγιναν έξι (6) Νότια της νήσου Χίου,δύο στη νήσο Ικαρία και μια Νοτιανατολικά της νήσου Ρόδου!