Στην Αίγυπτο ο Α/ΓΕΕΘΑ (φωτό & video) …Κλείδωσε & νέα Συνεκπαίδευση

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος πραγματοποιεί 3ημερη επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο απο τις 18ΙΑΝ21. Συναντήθηκε με τον ΥΠΑΜ Στρατηγό Mohamed Zaki και τον Αρχηγό ΓΕΕΔ Αντιστράτηγο Mohamed Farid Hegazy, με τους οποίους συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας.

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε τόσο ο υπουργός Άμυνας της Αιγύπτου Στρατηγός Μοχάμεντ Ζάκι όσο και ο αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Αιγύπτου αντιστράτηγος Μαχμούντ Φαρίντ Χεγκάζι, στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, που πραγματοποιεί από σήμερα τριήμερη επίσκεψη στην Αίγυπτο.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Α/ΓΕΕΘΑ χαρακτήρισε «εξαιρετικά σημαντικές» τις συναντήσεις που πραγματοποίησε σήμερα, τονίζοντας ότι «οι στενοί δεσμοί μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και Αιγύπτου ενισχύονται συνεχώς».

Σύμφωνα με πληροφορίες κλείδωσε και νέα Συνεκπαίδευση με τις Αιγυπτιακές Ένοπλες Δυνάμεις …Αλλά και ανταλλαγή πληροφοριών σε Ανώτατο Επίπεδο

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος θα συναντήσει μεθαύριο τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β