Στην Κ.Ε «Ανασυγκρότησης» του ΣΥΡΙΖΑ ο τ.Αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ

Το όνομα του Αριστείδη Ανδρικόπουλου φιγουράρει μεταξύ των 695 ονομάτων που συμμετέχουν στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τον πρώην αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ -επί υπουργίας Ολγας Γεροβασίλη- και τον οποίο «ξήλωσε» ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όταν ανέλαβε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Ο κ. Ανδρικόπουλος είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών όταν το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες με την παρουσία του σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ το 2019.

Αρχικά, είχε γνωστοποιηθεί ότι βρέθηκε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και η ΕΛ.ΑΣ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ανέφερε ότι παραβρέθηκε στο πλαίσιο των υπηρεσιακών του καθηκόντων.

Ειδικότερα, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είχε υποστηρίξει ότι αποτελεί τακτική του κ. Ανδρικόπουλου να εποπτεύει προσωπικά μείζονα συμβάντα ως προς τον σχεδιασμό, τήρηση και εκτέλεση των μέτρων ασφάλειας και τάξης.
Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν ότι ο Ανδρικόπουλος είχε πάει και στα εκλογικά κέντρα υποψηφίων δημάρχων και είχε συνομιλήσει και με τον κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Η τότε υπουργός προστασίας του Πολίτη, Ολγα Γεροβασίλη, είχε σπεύσει δε να καλύψει τον  Ανδρικόπουλο, λέγοντας πως με εντολή της είχε μεταβεί στο Σύνταγμα.

Σχολιο: Τυχαίο λέτε να ήταν ότι μπαχαλάκηδες είχαν στήσει πάρτυ στις γειτονιές επίθεση Αρχηγίας του;


Διάφορα Άρθρα