Στο «Μονοπάτι της Νίκης» …Περπάτησαν & οι Ακρίτες της Ξάνθης! (φωτό και video)

Απο αυτό εδώ το Μετερίζι έχουνε αναφερθεί πολλές φορές σε ένα Τιτάνιο Εθνικό Αγώνα που κάνουν οι Ακρίτες της Ξάνθης  που δείχνει ότι αν έχεις τη φλόγα  του Πατριώτη στην Καρδιά σου, δεν την αφήνεις να σβήσει !

Ο Αντγος ε.α Δημήτριος Αικατερίνης, Επίτιμος Δκτής Δ΄Σ.Στρατού & ο  Αντγος ε.α. Νικόλαος Φωτιαδης , Επίτιμος  Υποδιοικητής Δ’ Σ.Στρατού μαζί με τους Ακρίτες …στο Μονοπάτι της Νίκης ! (φωτο)

Οι Ακρίτες της Ξάνθης έχοντας μπροστάρη τον Στρατηγός της Θράκης ,τον  Γιώργο Γεωργιάδη , που μαζί με ένα  Δυνατό Επιτελείο  απο το  Τ.Σ της ΕΑΑΣ Ξάνθης, που ο ένας συμπληρώνει τον άλλο  και  όλοι μαζί  ,Σε  άριστη Συνεργασία και με τους Αποστράτους των Σωμάτων Ασφαλείας του νομού!

Μαζί τους και Πολίτες απο τους  Συλλόγους της πόλης της Ξάνθης που δεν καταλαβαίνουν ούτε απο έξοδα ούτε απο χρόνο ,όλοι μαζί σαν μια γροθιά ,έχοντας και την Ευλογία ενός Φωτισμένου Ιεράρχη  μας έκαναν να δώσουμε μια παραπάνω ματιά χωρίς να υποτιμήσουμε τον Αγώνα των Άλλων Συλλόγων ή Συνδέσμων Αποστράτων !

Κατέβασαν 5 Λεωφορεία και δεκάδες Ι.Χ και είναι αυτοί που πρώτοι απο όλους  τους άλλους που … Κατέβηκαν και Περπάτησαν στο Μονοπάτι της Νίκης  για το όνομα της Μακεδονίας !

Οι Εικόνες είναι απο την Κάθοδο  των Ακριτών μας έχοντας σε πρώτο Πλάνο το Πανό που ύψωσαν ακριβώς απέναντι απο την Εξέδρα !

 


Διάφορα Άρθρα