Συγκέντρωση των Γερακιών στο Πεντάγωνο …»Ο Α/ΓΕΑ στο ΓΕΕΘΑ & ο ΑΤΑ Α/ΓΕΑ»

Μετά την «Συμφωνία των Πρεσπών  θα έχουμε ΚΥΣΕΑ «και την επιλογή των Αρχηγών …Τώρα που κολλάνε αυτά τα δύο μόνο αυτός που τα σκέφτηκε μπορεί να μας το εξηγήσει !

Τα Επικρατέστερα Σενάρια που κυκλοφορούν είναι οτι ο Αρχηγός του ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου είναι το απόλυτο φαβορί για την επιλογή στη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ  ,κάτι που  έχει σύμφωνα με πληροφορίες  να φέρεται να έχει κλειδώσει   και εμείς εδώ να βλογήσουμε και τα γένια μας  ,μιας και το είχαμε προβλέψει και απο εκεί και πέρα έχουμε και λέμε !

Στο ΓΕΑ να μετακινείται ο νυν  Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας  ενώ στη θέση του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας ακούγονται να ονόματα του Μπουρολιά (ΔΑΥ) και του νυν Υπαρχηγού του ΑΤΑ (φωτό),  που είναι ένα ακόμη Γεράκι της ΠΑ και Ιδιαίτερα  αγαπητός στους Ιπταμένους που επιχειρούν  Αιγαίο

Προσωπική μας άποψη είναι οτι λίγο δύσκολο ένας από την ΔΑΥ  να πάει ώς Αρχηγός στη «Φωλιά των F-16»  αν και ο  Υποπτέραρχος  (Ι) Μπουρολιάς είχε και ένα πέρασμα απο τα F-16!

Στο Στρατό ξηράς  αν αποστρατευτεί ο Α/ΓΕΣ , άσχετα  με το τι ακούγεται για επιλογή του Υπαρχηγού του ΓΕΕΘΑ  ,Ισχυρό προβάδισμα έχει ο Στρατηγός της Θράκης για λόγους που κάποιοι γνωρίζουν !!

Στο πολεμικά Ναυτικό πληροφορίες θέλουν να παραμένει ο νυν Α/ΓΕΝ,  που να μην ξεχνάμε επιλέχθηκε απο τον Ναύαρχο Αποστολάκη  και δεν τα πήγε άσχημα ,παρά τις ατυχίες που έίχε με ατυχήματα πολεμικών Σκαφών και συγκρούσεις με Τούρκικα περιπολικά !

Η  δυναμική αντίδραση του  απέναντι στις Τουρκικές προκλήσεις του «Barbaros» στην υφαλοκρηπίδα  μας , του έδωσαν πόντους !