Συλλήψεις 176 Τούρκων Αξιωματικών & Χειριστών μαχητικών F-16

Μυστική Επιχείρηση και μπαράζ συλλήψεων 176 Τούρκων Αξιωματικών σε 49 Τουρκικές πόλεις με εντολή της Εισαγγελίας της Κωσταντινούπολης

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και 6 χειριστές Τουρκικών μαχητικών F-16 που μέχρι χθες πετούσαν στο Αιγαίο …Με ότι αυτό συνεπάγεται .

Η νέα επιχείρηση της αστυνομίας συντονίστηκε και από τη Σμύρνη (Ιζμίρ) και είχε στο στόχαστρο στρατιωτικούς σε 49 τουρκικές επαρχίες, ανέφερε το Ανατολή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι 143 λοχαγοί, ανάμεσά τους 97 εν ενεργεία, και 33 υπολοχαγοί, 11 εν ενεργεία.

Έξι χειριστές μαχητικών αεροσκαφών F-16 της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας συγκαταλέγονται στους ανθρώπους που διατάχθηκε να τεθούν υπό κράτηση, κατά την ίδια πηγή.

Ακόμη και σήμερα μετά από τρία χρόνια συνεχίζονται οι διώξεις στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με τα καρφώματα μεταξυ των Στελεχών των Τουρκικών Δυνάμεων να πάνε σύννεφο .

Από πληροφορίες οι Τούρκοι χειριστές υπηρετούσαν σε βάση στα Μικρασιάτικα παράλια και είχαν ενεργό ρόλο στις καθημερινές παραβιάσεις στο Αιγαίο .


Διάφορα Άρθρα