Συνεχίζονται οι Τουρκικές αποστολές ενισχύσεων στη Συρία (φωτό)

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι Αποστολές ενισχύσεων των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων  στα Τουρκικά Παρατηρητήρια  την ώρα που ο Συριακός Στρατός σφυροκοπά τα Τουρκικά  Στρατεύματα !

Στο μεταξύ

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου τόνισε πως η Τουρκία θα κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε να σταματήσει τις επιθέσεις του καθεστώτος στο Ιντλίμπ της Συρίας.

Ο Τσαβούσογλου ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Μαυροβούνιο, απάντησε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη κοινή συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε με τον ομόλογο του Σιρντζάν Ντερμάνοβιτς.

Αφού υπενθύμισε πως στην επίθεση που διοργανώθηκε χτες από τις δυνάμεις του καθεστώτος έπεσαν μάρτυρες πέντε Τούρκοι Στρατιωτικοί ,ο επικεφαλής της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής δήλωσε πως θα ζητήσουν το λογαριασμό αυτών των επιθέσεων.

«Κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι πρέπει κατά αυτών που βάζουν στο στόχαστρο τους στρατιώτες μας, όποιος και να είναι.

Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Αλλά αυτό που είναι σημαντικό  αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσουν αυτές οι επιθέσεις στο Ιντλίμπ, να εδραιωθεί η μόνιμη εκεχειρία και να διασφαλιστεί η πολιτική λύση στη Συρία» είπε ο Τσαβούσογλου.

 


Διάφορα Άρθρα