Συνελήφθη ξανά ο «γνωστός αοιδός» σε έφοδο σε Χαρτοπαικτική Λέσχη

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας οδήγησαν τα ξημερώματα γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, προκειμένου να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, καθώς εντοπίστηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, στην πλατεία Βάθης

Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής είχε συλληφθεί μαζί με άλλα δεκαεπτά άτομα και πάλι για τον ίδιο λόγο, στις 26 Φεβρουαρίου και τότε είχε δηλώσει: «Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι.

Επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της πλατείας Βάθης σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη.

Πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θέλουν να έχουν συλληφθεί 20-30 άτομα μεταξύ αυτών και γνωστός τραγουδιστής. Την επιχείρηση συνδράμουν και δυνάμεις της Ασφαλείας Αττικής.

Επιβάλλονται πρόστιμα στους υπεύθυνους και τους παρευρισκόμενους, ενώ κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω απο άκρα μυστικότητα από την ειδική υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο 1520.

 

.