Σύριοι «έσπασαν» την πόρτα σε δομή (video)… O Εισαγγελέας γιατί δεν επενέβη;

Σκηνικό έντασης προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου. Ζευγάρι Σύριων προσφύγων, τα παιδιά των οποίων φιλοξενούνται στη φιλανθρωπική δομή, εισέβαλαν στον χωρο ζητώντας να πάρουν τα παιδιά τους πίσω και προκαλώντας ζημιές.

Τα αίματα άναψαν όταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και του Οpen, ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Σύρων που συνόδευε τους γονείς, επιχείρησε να εισβάλει στο κτίριο του Κολωνού σπάζοντας την πόρτα.

Εργαζόμενοι της δομής τον απώθησαν και το επεισόδιο συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με αντεγκλήσεις, ακόμη και εκτοξεύσεις αντικειμένων.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, οι γονείς υποστήριξαν ότι δεν τους αφήνουν να δουν τα παιδιά τους, παρά μόνο κάποια δεκάλεπτα ανά μήνες, ενώ την τελευταία φορά που είχαν δει το μεγαλύτερο εξ αυτών, ήταν εμφανές ότι είχε ξυλοκοπηθεί. Πηγή: Protagon.gr

«Θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας! Τα έχουν εδώ στη φυλακή! Μας έχουν πάρει τα παιδιά για να τα πουλήσουνε! Υιοθετήσεις! Εκεί είναι όλη η ιστορία!» κατήγγειλε ο  Μπάκρι σε ιδιαίτερα έντονο τόνο στις τηλεοπτικές κάμερες και πρόσθεσε: «Θα τα πούμε κάποια στιγμή όλα!

Δεν θα αφήσουμε τίποτα να μη βγει στο φως. Μέχρι και τα αδελφάκια τα έχουν χωρίσει, δεν ξέρει το ένα ότι είναι αδελφός του άλλου».

Σχόλιο: Πως είναι δυνατόν να εισβάλουν οι Σύριοι στη Δομή και γιατί δεν πήγαν στον Εισαγγελέα  για όσα καταγγέλλουν ;

Ο Γ.Γ των Σύρων της Ελλάδος μίλησε για πιόνια …Μήπως να τα μαζέψει και να επιστρέψει στη Συρία ;

Μήπως το έχουμε παραξηλώσει με την ανοχή μας σε όλους όσους  που ήρθαν στη χώρα και κανείς δεν σέβεται τους νόμους της Ελληνικής δικαιοσύνης ;