Σύσσωμος η πολιτική & η Στρατιωτική Ηγεσία στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προκειμένου να παραστεί στις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της πόλεως Άγιο Δημήτριο, την επέτειο απελευθερώσεως και την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Στους εορτασμούς παραβρίσκονται επίσης ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς της Κύπρου !

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΑ (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης κ παρέστησαν το πρωί στην επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Τη Δοξολογία παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου κ. Σάββας Αγγελίδης, ο Αρχηγός ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, εκπρόσωποι κομμάτων, βουλευτές και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το μεσημέρι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε στην Πλατεία Αριστοτέλους τις στρατιωτικές επιδείξεις που πραγματοποιήθηκαν από ένοπλα  τμήματα αποδόσεως τιμών.


Διάφορα Άρθρα