ΟΙ Φονιάδες του Ερντογάν …Πάνε τη Κούρδισα τραυματία, σαν γουρούνι για Σφαγή (video)

Σύμφωνα με καταγγελία της διοίκησης της γυναικείας μονάδας Δυνάμεων Άμυνας των κούρδων μαχητών (YPG), μία από τις συντρόφους τους έχει πέσει στα χέρια δυνάμεων της περιοχής που μάχονται στο πλευρό του Ερντογάν  που είναι  Σύροι τζιχαντιστές.

Σε αναφέρεται πως η νεαρή Κούρδισσα Τσισέκ μετά από επίθεση στο χωριό Mishrefa τραυματίστηκε στο πόδι και έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών του Ερντογάν. Μάλιστα, απευθύνεται έκκληση για βοήθεια καθώς το YPG δεν έχει κάποια νεότερη πληροφόρηση για την τύχη της γυναίκας.

«Η τραυματισμένη συντρόφισσά μας έχει πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών συμμάχων του τουρκικού κράτους. Η ζωή της βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Λέμε σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η ζωή αυτής της νεαρής γυναίκας βρίσκεται υπό τη μεγαλύτερη απειλή.

Αυτό είναι προφανές από τα βίαια βίντεο που έχουν διαδοθεί από τις συμμορίες αυτές εντελώς απροκάλυπτα μπροστά στα μάτια του κόσμου. Αυτές οι αηδιαστικές πράξεις είναι αποτέλεσμα των πολιτικών συμφωνιών μεταξύ του αμερικανικού, του ρωσικού και του τουρκικού κράτους» σημειώνεται χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Συγκλονιστικό βίντεο

Η Αιχμαλωσία  της νεαρής Κούρδισσας πάντως επιβεβαιώνεται και από οπτικοακουστικό υλικό που ανήρτησαν στο διαδίκτυο οι ένοπλες ομάδες που συνεργάζονται με τον Ενρτογάν και οι οποίες φέρεται να έχουν διαπράξει κι άλλες εκτελέσεις πολιτών κατά την τουρκική εισβολή στη Συρία.

Ειδικότερα, στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στη σελίδα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Rudaw, οι ένοπλοι φαίνεται να έχουν αιχμαλωτίσει τη γυναίκα και να τη μεταφέρουν άγνωστη τοποθεσία, γελώντας.

Μάλιστα, ακούγεται να την αποκαλούν «γουρούνι», υποστηρίζοντας πως την πάνε για «σφαγή».


Διάφορα Άρθρα