«Θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα» κραυγάζει ο Ομέρ…Με τι με τα Άρματα Μ-48 ή με το L-403 TCG;

Αν κάποιος που γνωρίζει απο αποβατικές επιχειρήσεις έβλεπε τον Ουλαμό Αρμάτων του Τουρκικού Στρατού  τα «υπερσύχρονα» Μ-48 να βγαίνουν στην ακτή κατά την Άσκηση «EFESS 2022 «για να δημιουργήσουν προγεφύρωμα …Θα νόμιζε οτι οι Τούρκοι κινηματογραφούσαν Ντοκυμαντέρ

Πιστεύει κανείς οτι απέναντι στα Ελληνικά Άρματα και τους φορητούς Αντιαρματικούς  Πυραύλους έχουν καμιά τύχη τα Τουρκικά άρματα Μ-48 που δεν μπορούν να εκτελέσουν αποστολή κατά τη διάρκεια της νύχτας …εκτός και αν οι Τούρκοι θα εκτελέσουν Απόβαση εν πλήρη μεσημβρία !!

Επίσης οι Τούρκοι μας έδειξαν να επιχειρεί το Τουρκικής Κατασκευής αμφίβιο Σκάφος  που θα εκτελέσει την Τελική φάση αποβάσεως βγάζοντας στην Ακτή Πεζικό και Τεθωρακισμένα !!

Το  αποβατικό πλοίο (LST) κλάσης Bayraktar, L-403 TCG Sancaktar… Πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο πλοίο του συγκεκριμένου προγράμματος μετά το L-402 TCG Bayraktar, το οποίο παραδόθηκε από το ναυπηγείο ADiK Furtrans τον Απρίλιο του 2017.

Το αποβατικό πλοίο κλάσης Bayraktar, μπορεί να μεταφέρει 367 εξοπλισμένους στρατιώτες, 20 άρματα μάχης και 24-60 οχήματα, ενώ διαθέτει και τέσσερα LCVP. Το εμβαδόν του κλειστού χώρου είναι 1.100 τετραγωνικά μέτρα και του καταστρώματος 690 τετραγωνικά μέτρα.

Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τους Τούρκους οτι το συγκεκριμένο αμφίβιο χρειάζεται βάθος για προσεγγίσει και στα νησιά μας βάθος και ομαλές ακτές έχουμε μόνο στα Λιμάνια και εκεί θα βαράνε ακόμη και με «Λιόκανα όσους βγούνε στη Στεριά !»

Εκείνο που πρέπει να επισημανθεί απο τα Επιτελεία μας είναι η προμήθεια και εκπαίδευση προσωπικού ,Εφέδρων και Εθνοφυλάκων στα φορητά Α/Α όπλα που θα κυνηγούν τα Τουρκικά Ελικόπτερα και τα Τουρκικά UAV !

Όσο για τον Ομέρ Τσελίκ ένα μόνο του ταιριάζει …Για κόπιασε ρε Τουρκόγυφτε και προσμένει το γλυκό στη κούπα

 Περισσότερα Άρθρα

  • ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑς

    Τούρκος καλός Μόνο ό νεκρός Τούρκος και όσοι τραβάνε ζόρι Ξύδι χύμα ΤΈΛΟΣ

  • ΑΡΗΣ

    ΩΡΑΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ……..ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΑΠΑΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ….ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕΛΙΚ ΕΛΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΑ Μ48 ΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΥΗΝ ΑΚΤΗ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΟ ΑΡΜΑΤΑ……

  • ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΕΝΑΣ ΔΑΠΑΝΗΡΟΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ ΑΠΕΙΛΕΊ. ΕΊΝΑΙ ΕΎΚΟΛΟ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΜΊΑ ΝΎΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΜΊΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ Ή ΈΝΑ ΜΙΚΡΌ ΚΑΤΟΙΚΙΜΕΝΟ ΝΗΣΆΚΙ. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΎΓΟΥΝ ΕΊΝΑΙ ΆΛΛΟ ΘΈΜΑ. ΣΊΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΨΩΦΙΟΙ. ΟΙ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΌΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΠΆΜΕ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΎΣΕΙΣ. ΚΟΎΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΎΝΑΓΕ. ΧΕ ΧΕ ΧΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΊΠΕ ΠΡ ΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΆΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΔΟΎΜΕ ΠΟΟΙ ΕΊΝΑΙ. ΧΕ ΧΕ ΧΕ.