Θρήνος στο Πήλιο …O Γιώργος ζητάει απελπισμένα τη μάνα του

Θρήνος και ανείπωτος πόνος στην κηδεία των δύο νέων που έχασαν τη ζωή τους στο διπλό φονικό της Μακρινίτσας. Πριν από λίγη ώρα, συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι του χωριού που δε μπορούν να πιστέψουν ακόμα τι έχει συμβεί, βρέθηκαν στο «τελευταίο αντίο» της 28χρονης Κωνσταντίνας και του 30χρονου Γιώργου, στον Ιερό Ναό της Θεοτόκου.

Τραγικές φιγούρες οι δύο γονείς των παιδιών, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στην άγρια δολοφονία των παιδιών τους.

«Θέλω τα ισόβιά του. Να σαπίσει στη φυλακή. Μπορεί να σαπίσει; Το παιδάκι δεν το ξέρει ακόμα. Ζητάει τη μαμά του…» ήταν τα μόνα λόγια που είπε η χαροκαμένη μάνα  που έχει τα σημάδια της επίθεσης στο πρόσωπό της.

“Τρώση του μυοκαρδίου από χτυπήματα με νύσσον και τέμνον όργανο” είναι η αιτία θανάτου της 28χρονης Κωνσταντίνας και του 30χρονου Γιώργου που δολοφονήθηκαν μέσα στο πατρικό τους στη Μακρινίτσα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Ιατροδικαστική έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκαν για εξέταση οι δύο σοροί. Ο θάνατος της 28χρονης επήλθε με τρεις μαχαιριές και με δύο του 30χρονου. Φερόμενος ως δράστης των δολοφονιών είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της αδικοχαμένης 28χρονης.