Τι απάντησε ο Αποστολάκης στην αναφορά του Γεωργιάδη για το «Νομοσχέδιο έκτρωμα»

Προσωπική επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που περιλαμβάνει διατάξεις για τους ανυπότακτους και τους αντιρρησίες συνείδησης.

«Είναι κρίμα η θητεία του υπουργού να συνδεθεί με αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης… προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση θα καταργήσει το νομοσχέδιο αυτό.

Σύμφωνα με τον  Άδωνι Γεωργιάδη, δεν είναι δυνατόν «ο ναύαρχος Αποστολάκης, το βατράχι, να φέρνει διατάξεις για να υπηρετούν λιγότερο και στο Δήμο που ανήκει η γειτονιά τους, οι αντιρρησίες συνείδησης, ενώ το ποιος θα κρίνεται ανυπότακτος να το καθορίζει επιτροπή στην οποία οι στρατιωτικοί δεν θα είναι πλειοψηφία».

Ο  ΥΕΘΑ Αποστολάκης απάντησε με απαξιωτικό τρόπο προς τον  Αντιπρόεδρο της Ν.Δ  Γεωργιάδη λέγοντας ότι δεν θα σηκώσει το γάντι και πως «δεν δέχεται μαθήματα ήθους»

Το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ στηρίζει μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταψηφίζει η ΝΔ, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή, ενώ η ΔΗΣΥ επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια. «Παρών», δήλωσε η Ένωση Κεντρώων.