Τι λέει ετούτος μωρέ…Μην ψήνετε χοιρινό γιατί ενοχλούνται οι Λαθρομετανάστες!! (video

Στη διάρκεια παρέμβασής του, ο Χρήστος Γιαννούλης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε:

“Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία του Ποινικού Κώδικα να εντάξω αυτούς που διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ έξω από προσφυγικές δομές.

Ξέρω όμως ότι είναι ντροπή και κτηνωδία, και πρέπει να καταγγέλλεται από κάθε Έλληνα πολίτη.” (Μήπως ψάχνουν στο Σύριζα ρουφιάνους να καταγγέλλουν όσους Έλληνες τρώνε χοιρινό κρέας;)

Παίρνοντας το λόγο αμέσως μετά, ο βουλευτής της Ν.Δ  Κυρανάκης τον έστειλε κανονικά

“Στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και η υπό κάποιες προϋποθέσεις η κατανάλωση αλκοόλ.

Δεν μπορεί υπήκοος τρίτης χώρας να έρθει και να επιβάλλει τους δικούς του όρους. Είναι απαράδεκτη η δήλωση που κάνατε κύριε Γιαννούλη.

Διότι περιορίζει δικαιώματα που έχει κάθε Έλληνας πολίτη. Αναφέρεστε σε κατανάλωση φαγητού και ποτού από Έλληνες πολίτες και την κατακρίνεται ως απαράδεκτη. Από πού και ως που θα πρέπει να περιορίζεται και με βάση ποια λογική;”

Ποιος είναι ο Γιαννούλης αυτός που σαν υποψήφιος περιφερειάρχης  (πάτωσε βέβαια )τόλμησε να πάει στα Γιαννιτσά και τον έκραξαν κανονικά

«Ήρθατε στη «Νότια Μακεδονία»; Να φύγετε κύριοι», «Είστε προδότες, να πάτε στα Σκόπια» και «Να θυμάστε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που άκουσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης από τους κατοίκους της περιοχής.


Διάφορα Άρθρα