Τι παραπάνω θα κάνει ο νέος ΥΦΕΘΑ …Που δεν έκανε ως Α/ΓΕΣ;

Επειδή κάποιοι που απο ότι φαίνεται οτι μπορεί να έχουν & «προσωπικά οφέλη¨  από την τοποθέτηση του Επιτίμου Α/ΓΕΣ στο Άμυνας ώς υφυπουργού  στο Άμυνας μας κατηγορούν και μας προκαλούν  ,να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα …Χωρίς  όμως να μπούμε στα βαθειά  ,κάτι  που δεν θα …αρέσει σε κανέναν !

Ο Αντιστράτηγος Στεφανής τοποθετήθηκε ώς Α/ΓΕΣ μετά την αποστράτευση 11 (Αντιστρατήγων όλων ανικάνων 😉 για να φτάσει η  Ιεραρχία σε αυτόν

Τοποθετήθηκε και παρέμεινε στην Ηγεσία του Α/ΓΕΣ για δυο χρόνια και αποστρατεύθηκε απο την ίδια Κυβέρνηση που τοποθετήθηκε !

Στα δύο αυτά χρόνια στην Ηγεσία του ΓΕΣ   είχε την αμέριστη βοήθεια του ΥΠΑΜ Πάνου Καμμένου  που δεν δίστασε να τοποθετηθεί πολλές φορές δημόσια για τις Ικανότητές του !!

Τι περισσότερο θα κάνει σήμερα ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ που δεν πρόλαβε να κάνει  δυο χρόνια όντας στην Ηγεσία του ΓΕΣ ;

Έδειξε μήπως επιχειρησιακές τέτοιες Στρατηγικές  κινήσεις που να εντυπωσιάζουν  και να  κρατήσει κλειστά  τα Σύνορα της Πατρίδος ;

Αν  είναι κάτι το θετικό  που του χρεώνουν ήταν το άδειασμα της Ειδομένης …Που είχαν καταλάβει με το έτσι θέλω Εθνικό Έδαφος οι Λαθρομετανάστες  και οι Σκοπιανοί επιχειρούσαν εντός του Ελληνικού Εδάφους !

Ακόμη ,ακόμη και την άμεση βοήθεια στο να γκρεμιστούν τα αυθαίρετα των Ανθρώπων στο Μάτι με τα μηχανήματα του Στρατού όπως δήλωσε ο τότε Υπουργός Άμυνας σε συνέντευξή του !

Το Ερώτημα βγαίνει αβίαστα και δεν είναι τυχαίο :Δεν είχε Στελέχη ο Μητσοτάκης να τοποθετήσει στο Άμυνας και επέλεξε τον Επίτιμο  Α/ΓΕΣ Στεφανή  ή του το «επιβάλλανε κάποιοι κύκλοι ;»

Να θυμίσουμε τον νεότατο  Στρατηγό Μανωλάκο που αποστρατεύθηκε εντελώς άδικα από την Διοίκηση της ΑΣΔΕΝ και  εν συνεχεία εκλέχθηκε Βουλευτής  στις πρόσφατες εκλογές σαρώνοντας στην Περιφέρεια  Πειραιά  και νήσων ;

Ο Στρατηγός  απλά κουβάλησε ψήφους  και νερό στο μύλο της Νέας Δημοκρατίας ;

Να θυμίσουμε τον Ογκόλιθο και πάντα διαθέσιμο να προσφέρει  τις υπηρεσίες του  για την Πατρίδα Στρατηγό Φράγκο, που οι Τούρκοι και φοβούνται αλλά και Σέβονται  για την Ικανότητά του στις επιχειρήσεις  ,ενώ  δεν έκρυψε ποτέ  την  συμπάθεια του στη Ν.Δ μετά την Αποστρατεία του !!

Τα σχέδια του για κατάληψη των Τουρκικών γεωτρήσεων ,είναι πάντα στα συρτάρια του Πενταγώνου …Για να μην αναφέρουμε τις Καταδρομικές κινήσεις και τοποθετήσεις σε Θράκη & νησιά του Αρχιπελάγους !

Υπάρχουν κάποια συγκρίσιμα στοιχεία μεταξύ τους ;

Στο Άμυνας δεν χρειαζόμαστε τεχνοκράτες γιατί Τεχνοκράτες και Ειδικοί είναι οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων και αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε!

Πολιτική Βούληση χρειαζόμαστε για μια Γενική επανεκκίνηση  που για τα λιμνάζοντα νερά έχουν ευθύνη και οι (Επίτιμοι Αρχηγοί πρόσφατα αποστρατευτέντες )

Υ.Γ Να σταματήσουν κάποιοι να μας προκαλούν ,γιατί θα βγούνε πολλά στη φόρα που για το καλό της Πατρίδος και των Ενόπλων Δυνάμεων δεν  τα αναφέρουμε τούτη την ώρα …