Τι παίζεται με την Παράδοση των υπολοίπων 20 Marder; …Οι Γερμανοί το έκαναν γαργάρα !

Δείτεκαι αυτά

Πρόκειται για τα γερμανικά Marder, αυτά που ανταλλάξαμε με τα σοβιετικής κατασκευής BMP-1, που 20 από αυτά τα παραχωρήσαμε και ήδη πολεμούν στην Ουκρανία

Τα Marder τα είδαμε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, με το εθνόσημο, με τα χρώματα καμουφλάζ του Στρατού Ξηράς, παρέλασαν μάλιστα σχεδόν στην πρώτη σειρά των μηχανοκίνητων.

 Όπως αναφέρεται  πρόκειται για τα γερμανικά Marder, αυτά που ανταλλάξαμε με τα σοβιετικής κατασκευής BMP-1, που 20 από αυτά τα παραχωρήσαμε και ήδη πολεμούν στην Ουκρανία. Περιμένουμε όμως από τους Γερμανούς να μας δώσουν και τα υπόλοιπα 20 Marder.

Το γεγονός ότι ακόμα να τα παραλάβουμε, σημαίνει ότι κάτι άλλαξε. Τι όμως; Οι Γερμανοί έδωσαν τα Marder στην Ουκρανία με την αιτιολογία ότι τώρα τα χρειάζονται, τώρα που αρχίζει η εαρινή επίθεση.

Συμφώνησαν όμως με την Αθήνα τα άλλα 20 (που μας χρωστούν) θα μας τα παραδώσουν τον Ιούνιο και τότε θα τους παραδώσουμε και εμείς άλλα 20 BMP-1 για να τα στείλουν και αυτά στην Ουκρανία, λέει μεταξύ άλλων ενδιαφερόντων ο  “ΒΗΜΑτοδότης” …Ίδωμεν


ΣχετικάΆρθρα

Next Post