Οι Τίγρεις της 335 Μ θα «παίξουν το Εχθρό» στην «Blue Flag 2019» …Στην Έρημο του Ισραήλ! (video)

Ελληνικά F-16 block 52 adv, Χειριστές και τεχνικοί από τις «Τίγρεις» της 335 αναχωρούν από τη Βάση στον  Άραξο για να λάβουν μέρος στην «Blue Flag» του Ισραήλ μαζί με κάποιες από τις καλύτερες αεροπορίες του κόσμου.

Τι θα εξεταστεί στο Ισραήλ για το 2019; Η άσκηση » Blue Flag” 2019 e2019 θα διεξαχθεί για τέταρτη φορά στο Uvda AFB. Πολλές χώρες θα συμμετάσχουν στην άσκηση, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ελλάδας και της Γερμανίας.

Ο στρατηγός Nir Barkan, επικεφαλής της Διεύθυνσης Αερομεταφορών, επανεξέτασε τη γεωπολιτική γύρω από το Ισραήλ: «Η περιφερειακή αστάθεια συνεχίζεται στην περιοχή.

Υπάρχει διεθνής παρουσία στα διάφορα θέατρα που μας επηρεάζουν έντονα », τόνισε. «Σχεδόν κάθε εβδομάδα αποστέλλεται έκθεση της Διεύθυνσης Πληροφοριών σχετικά με σημαντικές αλλαγές σε κάθε θέατρο των επιχειρήσεων .

Υπάρχουν ακριβείς διαδικασίες επανεξαγωγής συστήματος πυραύλων και εναέριου αμυντικού συστήματος σε όλα τα θέατρα των Επιχειρήσεων

Η ετοιμότητα του IAF πρέπει να συνεχιστεί το 2019. Οι ακριβείς επιδόσεις – από το σχεδιασμό έως την πραγματική λειτουργία – είναι κρίσιμες.

Η Συνεκπαίδευση κατά την διάρκεια της Άσκησης Blue Flag” 2019  με τους Καλύτερους  Χειριστές μαχητικών του Κόσμου θα μας δώσει τα απαραίτητα στοιχεία  Πολέμου και τι  εμπειρίες αντιμετώπισης των πιθανών μελλοντικών απειλών κατέληξε ο Στρατηγός


Διάφορα Άρθρα