Την Υποστήριξη των «Zubr» του ΠΝ έριξε στο τραπέζι ο Α/ΓΕΝ!

22Tο θέμα της λογιστικής υποστηρίξεως των πλοίων ταχείας μεταφοράς, τύπου Zubr, του ελληνικού Στόλου, ήταν το βασικό αντικείμενο των επαφών και συζητήσεων που πραγματοποίησε ο αρχηγός ΓΕΝ Aντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ στην Αγία Πετρούπολη !

Οι συζητήσεις έγιναν στο πλαίσιο της επισήμου επισκέψεώς του στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, όπου ήταν προσκεκλημένος από τους διοργανωτές της διεθνούς εκθέσεως “International Maritime Defence Show 2017” (IMDS-2017), που πραγματοποιήθηκε εκεί. thumbnail_20170630_162126

Κατά την εκεί επίσκεψή του ο Έλληνας αρχηγός, μεταξύ άλλων, συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Ναυτικού της Ρωσίας ναύαρχο Vladimir Korolev, το Γενικό Διευθυντή της κρατικής εταιρείας εξαγωγών αμυντικού υλικού “ROSOBORONEXPORT” Alexander A. Mikheev και το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας “ALMAZ”, που κατασκευάζει τα “Zubr”, I. Mukhutdinov, με τους οποίους και συζήτησε θέματα «αμοιβαίου ενδιαφέροντος», δηλαδή για τα αερόστρωμνα “Zubr” του ελληνικού Στόλου.

Σχόλιο: Το πολεμικό Ναυτικό μας και το ΓΕΕΘΑ καίγονται να έχουν την διαθεσιμότητα των  » Zubr» ώστε να μπορούν να μεταφέρουν άμεσα & σε ελάχιστο χρόνο στρατεύματα και οχήματα όπου και αν χρειαστεί στο Αιγαίο!

Αν καταφέρουμε να οργανώσουμε την Αεροματαφερόμενη του Νότου με τα Ελικόπτερα της Α.Σ τα ΣΙΝΟΥΚ και έχουμε διαθέσιμα άμεσα τα Zubr όλα γίνονται ευκολότερα στις επιχειρήσεις στα νησιά μας !