Τον εκτέλεσαν οι Φονιάδες της RENEA & τον ξανασκοτώνει τώρα η «Δικαιοσύνη της Αλβανίας»

Στο συμπέρασμα ότι ο Εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας που ήταν περικυκλωμένος από τους άνδρες της Ρενέα, αυτοκτόνησε για να μην παραδοθεί, κατέληξε η εισαγγελία Τιράνων.

Μάλιστα, η έκθεση αναφέρει πως οι κάλυκες που βρέθηκαν κοντά στο σώμα του, προέρχονται από το καλάσνικοφ που είχε μαζί του και όχι από τα όπλα των αστυνομικών.

Από εκεί και πέρα, το θύμα έφερε δυο τραύματα, ένα στο σαγόνι κι ένα στο στήθος, οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν πως ο Κατσίφας έκανε την αυτοκτονία του να μοιάζει με δολοφονία, αφού όπως αναφέρετε το πρώτο χτύπημα στο σαγόνι ήταν ξώφαλτσο, η δεύτερη βολή ήταν η μοιραία. RENEA   που παίρνει εντολές μόνο απο τον Εντι Ράμα

Σημειώνεται πως ο φάκελος της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελία Αργυροκάστρου, που θα συντάξει τους επόμενους μήνες το οριστικό πόρισμα, με τα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης να θεωρούν πιθανή την παύση των όποιων διώξεων σε βάρος των αστυνομικών που είχαν πάρει μέρος στην επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το 2018, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της RENEA στο χωριό Βουλιαράτες, στην Αλβανία.

Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν υποστήριξε ποτέ τον Ομογενή  Κωσταντίνο Κατσίφα …Να θυμηθούμε οτι η Ηγεσία της τότε ΕΛ.ΑΣ του Σύριζα  τον έβγαλε ούτε λίγο ,ούτε πολύ ως ναρκοέμπορα ...


Διάφορα Άρθρα