Τον «έτσουξε» τον Χουλουσί …Το κατέβασμα της ανάρτησης του ΝΑΤΟ

«Η διαγραφή του tweet από το ΝΑΤΟ ύστερα από αβάσιμο αίτημα της Ελλάδας βλάπτει την ταυτότητα και το κύρος του ΝΑΤΟ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ενώ κάνει λόγο για «κακομαθημένη Ελλάδα».

 Ειδικότερα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας υποστηρίζει τα εξής ενώ τα βάζει με το ΝΑΤΟ: «Είναι απαράδεκτο η Συμμαχική Χερσαία Διοίκηση του ΝΑΤΟ (LANDCOM) να διαγράφει τη δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την 30η Αυγούστου και την Ημέρα της Νίκης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, υποχωρώντας απέναντι σε μια εγωιστική και κακομαθημένη στάση άλλου μέλους του ΝΑΤΟ».

«Η διαγραφή του μηνύματος για την Ημέρα της Νίκης, που δεν αποτελούσε πρόβλημα, ούτε είχε εκφραστεί κάποια αντίδραση εδώ και χρόνια, βασιζόμενη στην απαίτηση μίας χώρας που δεν διστάζει να σαμποτάρει ακόμη και τις αποστολές του ΝΑΤΟ, κλειδώνοντας ένα αεροσκάφος μας, δυσφημεί την ταυτότητα και το γόητρο του ΝΑΤΟ. Είτε αναγράφεται είτε όχι, το γεγονός ότι κερδίσαμε το 1922 δεν μπορεί να αλλάξει», συνεχίζει η ανάρτηση στο Twitter.