Οι Τούρκοι οργώνουν το Αιγαίο : Αυτά γιατί τα αγοράσαμε; ….Μα για να φυλάνε το Φουρθιώτη !!

Φουρτούνες και έντονη πολιτική αντιπαράθεση έφερε η αποκάλυψη ότι τον παρουσιαστή Φουρθιώτη τον φρουρούσε πολυπληθής ομάδα αστυνομικών, επειδή όπως έλεγε αντιμετώπιζε απειλή από την τρομοκρατική επίθεση της 17Ν, που είχε όμως διαλυθεί εδώ και 20 χρόνια.

 Ναι, μεν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη  Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε εντολή και απομακρύνθηκε η φρουρά από τον  Φουρθιώτη, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητεί εξηγήσεις και κάνει λόγο για ψέματα που ειπώθηκαν για την φρουρά του παρουσιαστή. Επειδή στην αρχή η Αστυνομία το διέψευσε αλλά εν συνεχεία αποδείχθηκε πως όντως είχε φρουρά.
 Το θέμα θα τελείωνε με την απομάκρυνση της φρουράς του  Φουρθιώτη εάν δεν μεσολαβούσαν στο μεταξύ και τα παρακάτω. Πρώτον κυβερνητικά στελέχη επιτέθηκαν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι καλύτερα ο ΣΥΡΙΖΑ να μην ομιλεί γιατί τα πρόσωπα που χορηγούσαν την αστυνομική προστασία βρίσκονται ακόμα στις θέσεις τους επί των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Έλεγαν μάλιστα πως δεν τοποθετήθηκαν από την παρούσα ηγεσία του υπουργείου. Δεύτερον κάνουν λόγο για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με πολυπληθή αστυνομική προστασία, που φτάνει σε μία περίπτωση και τους 120 αστυνομικούς!
Τρίτον αναφέρουν πως λειτουργεί μα επιτροπή στην Αστυνομία η οποία εξετάζει την επικινδυνότητα των περιπτώσεων και η επιτροπή αυτή εισηγείται  στον Αρχηγό της Αστυνομίας ποιος χρειάζεται προστασία, χωρίς να εμπλέκεται (όπως αναφέρουν) η ηγεσία του υπουργείου.
Τέταρτον μετά από την παρέμβαση του πρωθυπουργού και τη διεξαγωγή εσωτερικής έρευνας στο υπουργείο αναμένεται να μπει ένα τέλος στη διάθεση αστυνομικών σε δημόσια πρόσωπα, για τα οποία δεν προκύπτει πως αποτελούν στόχο και διατρέχουν κίνδυνο.
Και πέμπτο έρχεται, μαθαίνω, Προεδρικό Διάταγμα που ετοιμάζει ο Χρυσοχοΐδης και που  θα ξεκαθαρίζει την όλη κατάσταση.