Τούρκικα Τσαλιμάκια με Τατάρ και το Oruc Reis να επιστρέφει … Μήπως «Μας πήραν στο ψιλό οι Τούρκοι»

Απο τη μια ο Ενρτογάν και ο Τατάρ μας ειρωνέυονται οτι θα κάνουν Πικ νικ στα Βαρώσια ,απο την το Τούρκικο Oruk Reis φεύγει απο την Ελληνική Υφαλοκρηπίδα και την νύχτα επιστρέφει σαν τον κλέφτη ..Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι Τορπίλες ;

Τούρκικα παιχνίδια και τσαλιμάκια με το Oruc Reis συνεχίζει να μας κάνει η Τουρκία καθώς το τουρκικό ερευνητικό πλοίο αν και στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδος έπλεε στη μέση της Μεσογείου με κατεύθυνση προς Αίγυπτο, έκανε στροφή..

Περίπου στα μεσάνυχτα και χάραξε ξανά ρότα με κατεύθυνση βόρεια-βορειοανατολική μέσα στην περιοχή που εχει δεσμεύσει παρανόμως με NAVTEX έως τις 4 Νοεμβρίου. 

Νωρίτερα τη Δευτέρα, το Oruc Reis καταγράφηκε να πλέει σε απόσταση ακόμη και 13 μιλίων από τις ακτές της Ρόδου, συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων.

Σε απόσταση ασφαλείας καταγράφηκε και μια τουρκική φρεγάτα σε ρόλο οπισθοφυλακής, που συνοδεύει το ερευνητικό σκάφος, ενώ τα υπόλοιπα πολεμικά πλοία του τουρκικού στολίσκου έχουν κατεύθυνση προς τα τουρκικά παράλια. 

Το θρίλερ με τις έρευνες του τουρκικού ερευνητικού συνεχίζεται και θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, καθώς η Άγκυρα ανανέωσε με navtex τις έρευνες έως τις 4 Νοεμβρίου….Με τον Τατάρ και τον Ερντογάν να μας ειρωνεύονται κατάμουτρα !!

Το χάσαμε το φιλότιμο Πατριώτη ;;