Τουρκική επικράτεια έγινε το Οικόπεδο 7 (video)…»Σε Άσκηση αποβάσεως στη Κρήτη εμείς»

Τουρκική επικράτεια κατέστησε σε λίγα 24ωρα η Τουρκία το οικόπεδο 7 της κυπριακής ΑΟΖ, αναγκάζοντας σε φυγή τις εταιρείες TOTAL και ENI.

Στο σημείο Μόρφου του οικοπέδου βρίσκεται ήδη το γεωτρύπανο Γιαβούζ που πραγματοποιεί γεωτρήσεις, σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση. Η Αγκυρα εμφανίζεται ως επικυρίαρχος της περιοχής.

Η είδηση έρχεται λίγα εικοσιτετράωρα μετά την «οπισθοχώρηση» των εταιριών TOTAL και ENI από το Τεμάχιο 7 της κυπριακής ΑΟΖ. Πρόκειται για κίνηση που εγείρει πάμπολλα ερωτήματα και προκαλεί φόβους σχετικά με την ασφάλεια στην περιοχή.

Ενώ Οι Κύπριοι περί άλλων τυρβάζουν 

Σε αυτό η κυπριακή κυβέρνηση, μετά από αρκετές διαρροές μέσω κυβερνητικών πηγών, έσπευσε να διευκρινίσει πως ουδέποτε υπήρχε η πρόθεση να ξεκινήσουν οι γεωτρήσεις της κοινοπραξίας από το Τεμάχιο 7.

Παράλληλα ξεκαθάριζαν πως το ενεργειακό πρόγραμμα της Κύπρου συνεχίζεται κανονικά….Είναι εκτός πραγματικότητας οι άνθρωποι 

Την ίδια ώρα εμείς ενώ καταδικάζουμε στα λόγια  με δηλώσεις  την Τουρκική εισβολή …Κάνουμε ασκήσεις αποβάσεως και ανακατάληψης στη Κρήτη και στον Σαρωνικό!!!