Τούρκοι & Τουρκόψυχοι έμαθαν τι εστί Στρατηγός Γεωργιάδης…Που δεν χαρίστηκε ούτε στον ψευτομουφτή της Ξάνθης

Ο Στρατηγός Γιώργος Γεωργιάδης – πρόεδρος του Παραρτήματος Ξάνθης της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών, επιτέθηκε με άσχημες φράσης κατά του «εκλεγμένου»  ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

Σε κείμενο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Μαχητής, ο Γεωργιάδης επικρίνει με σκληρή γλώσσα τον μουφτή Αχμέτ Μέτε, αποκαλώντας τον «Μαίμού μουφτή». Μάλιστα ο απόστρατος αξιωματικός δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά πρότεινε στον Μέτε να εγκατασταθεί στην Τουρκία….γράφει η Τουρκόφωνη http://birlikgazetesi.org/yunan-subaydan-muftu-ahmet-meteye-cirkin-saldiri/

Στην δήλωση του ανέφερε τα εξής :

¨Επειδή αυτό το θρασύ υποκείμενο, ο αποκαλούμενος “ψευδο μουφτης”, προκαλεί διαρκώς, με τις δηλώσεις του κάθε εχέφρονα Έλληνα Χριστιανό και Μουσουλμάνο της Ελληνικής Θράκης, ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΎΜΕ, ότι είναι :

  1. Η ΝΤΡΟΠΗ της περήφανης Πομακικής Καταγωγής του.

2.Είναι καιρός να ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΆΞΕΙ, από την παρουσία του, μαζί με όσους τον ακολουθούν, και να πάει να εγκατασταθεί στην Τουρκία, χώρα που πιστεύει ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ την γενέτειρα του και την Πατρίδα του την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ και την ΕΛΛΑΔΑ.

3ον . Σφετεριστής της θέσης του Νόμιμου Μουφτή, που έχει διορίσει η Ελλάδα και εμείς τον αποκαλούμε ΜΑΪΜΟΥ Μουφτή και τον προκαλούμε να βγάλει μόνος το ψευδοσαρικι του, διαπράττοντας το ποινικό αδίκημα της “Αντιποίησης Νόμιμης Αρχής”, προτού του το βγάλουν, για να ησυχάσουμε από δαύτον( και όσους τον ακολουθούν)

Σε μετάφραση απο τα TOURKIKANEA.GR

Σχόλιο : O Στρατηγός της Θράκης δεν μασά από κάτι τέτοια και δεν είναι η πρώτη φορά που οι Τουρκόψυχοι της Θράκης τον έχουν στο Στόχαστρο!

Σκύλιασαν όμως τελευταία οι Τουρκόψυχοι  γιατί ο Στρατηγός με το Επιτελείο του τα Μέλη της ΕΑΑΣ Ξάνθης μάζεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για αγορά Υλικών που το Δ’ ΣΣ σφράγισε τα Σύνορα στις Καστανιές και όχι μόνο!

Ramazan Bayramı öncesinde İskeçe Müftüsü Ahmet Mete’ye emekli Yunan subaydan çirkin saldırı.

Yunanistan Emekli Subaylar Birliği İskeçe Şubesi Başkanı Yorgos Georgiadis, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’ye çirkin sözlü saldırıda bulundu.

Mahitis Gazetesi’nde yayınlanan makalede Georgiadis, Müftü Ahmet Mete’yi “Maymun Müftü” olarak sert bir dille eleştiriyor. Bununla da yetinmeyen ve hızını alamayan emekli askeri subay, Müftü mete’nin Türkiye’ye yerleşmesini öneriyor.

Açıklamada şu ifadelere yer veriliyor.

“Sahte müftü” olarak adlandırılan bu yüzsüz, Yunan Trakya’sında dindar her Yunan hristiyanı ve müslümanını ifadeleriyle sürekli olarak kışkırtıyor ve biz şunu düşünüyoruz:


Διάφορα Άρθρα