Τούρκος φωτογραφήθηκε με την Τουρκική Σημαία στο νησί της Ρόδου!

Από το Μαρμαρίς στη Ρόδο ταξίδεψε την περασμένη Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 ο Τούρκος που… φωτογραφήθηκε με την Τουρκική σημαία έξω από το Καστέλλο και την Παλιά Πόλη, αναγράφοντας διάφορες ανοησίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος αναχώρησε την ίδια μέρα, αφού προηγουμένως φρόντισε εν κρυπτώ να  βγάλει μια τουρκική σημαία που είχε μαζί του και να φωτογραφηθεί σε σημεία όπου δεν υπήρχε άλλος κόσμος!

Η περίπτωση ωστόσο δεν μοιάζει να είναι τόσο απλή, αφού σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, ο συγκεκριμένος είναι μέλος του Εθνικιστικού ακροδεξιού κόμματος της Τουρκίας και έχει φωτογραφηθεί και σε άλλες περιοχές  κρατώντας Τουρκική σημαία και αναφέροντας τις γνωστές ανιστόρητες ανοησίες του εθνικιστικού κόμματος για τα νησιά μας, το Αιγαίο κλπ.

Το ερώτημα που δημιουργείται βέβαια, είναι το πώς αυτού του είδους οι άνθρωποι που έρχονται στη χώρα μας, από τα απέναντι Τουρκικά παράλια, δήθεν για διακοπές, μπορούν να κινούνται με τέτοια ευκολία χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από κανέναν μόνο και μόνο για να προκαλέσουν εντυπώσεις.

πηγή: Rodiaki.gr