«Τρομοκρατική -Ασύμμετρη «απειλή δέχθηκε H «ΤΠΚ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ» …Εν Πλώ! ! (φώτο)

veteranos.gr«Τρομοκρατική-Ασύμμετρη απειλή» απο Ταχύπλοο Σκάφος και πυρά απο Ελικόπτερο δέχθηκε μόλις ανοίχθηκε στα Ανοιχτά η Πυραυλάκος «ΓΗΡΟΓΌΡΠΟΥΛΟΣ»  σήμερα το πρωί στο πλαίσιο στη Ασκήσεως που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε απο το Πολεμικό Ναυτικό !

4Στην Πυραυλάκατο επέβαινε η Στρατιωτική και Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ … Με τους Συντάκτες του Στρατιωτικού Ρεπορτάζ που κατέγραψαν τις αντιδράσεις των Στελεχών και των Αξιωματικών του Πληρώματος της ΤΠΚ!

????????????????????????????????????

Επί του Πολεμικού την ώρα της Επίθεσης δόθηκαν επεισόδια και μετρήθηκαν οι χρόνοι αντίδρασης του προσωπικού σε Πυρκαϊά που εκδηλώθηκε στο Σκάφος μετά από βλήμα που έπληξε το Πολεμικό ! 7 8

Το βλήμα εκτοξεύτηκε απο Πολεμικό Ελικόπτερο που απεικόνιζε την Εχθρική ασύμμετρη απειλή ..:Μετά το Πέρας της  ασκήσεως ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δήλωσε :

????????????????????????????????????

«Θέλω να συγχαρώ τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς και τους Ναύτες, για την υψηλή ετοιμότητα και το ηθικό που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας άσκησης.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους Έλληνες και τις Ελληνίδες νησιώτες και νησιώτισσες για τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στο Πολεμικό μας Ναυτικό.

Σε λίγo ξεκινά μια καινούργια άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού στο βορειοανατολικό Αιγαίο, όπου και πάλι θα επιδείξουμε την ετοιμότητά μας, τον υψηλό επαγγελματισμό αλλά και τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και του ελληνικού λαού».

Σ.Σ Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αναφέρετε στην Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017 « που θα χτυπήσει το Αιγαίο τις επόμενες ημέρες  με Επίκεντρο τηην Πόλη της Αλεξανδρούπολης …

  • Demetrius Karagiannakis

    ama ετρωγε βλημα στα αληθεια δεν θα εμενε τιποτα. Δεν ειναι θωρηκτο,Υπερκατασκευη απο αλουμινιο εχει..